Google+
 
  
  QR-kode
 
 
 
 
 

Efterårskunst

Efterårskunst har sin egen underside her, da der er ret mange informationer knyttet til dette arrangement.

Kunst i Odsherred afholder Kunst og Kultur Festival i uge 42 i Egebjerg Kultur- og Forsamlingshus.
 
Vi afholder stor fællesudstilling for medlemmer - og gæsteudstillere, hvis der bliver plads. Vi arbejder p.t. med, at udstillingen bliver krydret med diverse andre kunstneriske indslag som musik, sang, lyrikoplæsning, historiefortælling og dans. 
Festivalen vil blive annonceret og dækket på Kunst i Odsherreds Facebookside og nyhedsbreve, i lokalpressen og andre udvalgte medier. 
 
Hvis du vil deltage i udstillingen med din kunst, så tilmeld dig hurtigst muligt, da det foregår efter "først til mølle"-princippet. Prisen er 400 kr. for medlemmer og 600 kr. for eventuelle gæsteudstillere for at udstille i åbningsperioden: 17., 18., 19., 20.oktober kl. 10-17 og søndag d. 21.oktober kl. 10-14. 
Gæsteudstillere/ikke medlemmer af Kunst i Odsherred inviteres til at deltage i udstillingen, hvis der bliver ledig plads. Et galleri, som er medlem af Kunst i Odsherred, kan invitere én gæsteudstiller med på en delt stand, mod at gæsteudstilleren indbetaler 300 kr. for deltagelse. Udstillere kan på deres stand frit vælge at udstille værker, som er frembragt i samarbejde med andre kunstnere.  
 
Ved salg foregår betaling med MobilePay, eller kontantbetaling, hvis kunstneren selv er tilstede. 
Udstillingspladsen afhænger af antal tilmeldinger.
Vægplads er minimum 3/maximum 6 meter, og bordplads er minimum 90 x 180/maximum 90 x 360 cm ved hhv. 20/10 deltagere. 
 
Du skal være indstillet på at tage op til to vagter under udstillingen - giv venligst besked i din tilmelding om, hvilke to dage du kan tage vagter. Sidst i september måned fordeles vagterne, og der sendes deltagerliste ud, så man evt. kan bytte vagter internt med hinanden. Der sendes desuden besked ud om, hvor meget udstillingsplads du vil få til rådighed. 
Giv gerne lyd fra dig, hvis du vil bidrage med underholdning eller en anden form for indslag under Festivalen, eller hvis du kender nogen, som gerne vil. Eller hvis du har lyst til at være med til at arrangere Festivalen og stifte bekendskab med andre kunstinteresserede i Odsherred. 
 
Som en bonus vil udstillere i Kunst og Kultur Festival i Egebjerg have mulighed for at lave aftale om udstilling med Egebjerg Kultur- og Forsamlingshus i Panorama Stuen, hvor der afholdes 4 årlige udstillinger, som er gratis for udstillerne. 
 
Deadline tilmelding til Kunst og Kultur Festival i Egebjerg: 10. september.
 
Du tilmelder dig ved at indbetale 600 kr./900 kr.(hvis du har en anden kunstner med) til bankkonto: reg.nr. 0537 kontonr. 0000436933.
 
Send til Nanna Pedersen´s mail: faellesskoven@yahoo.dk
  • Navn, kontaktdata og kunst-art
  • Om du ønsker væg- eller bordplads, eller både/og = cirka halv udstillingsplads pr. bord og væg. 
  • Hvilke to dage du kan tage vagter. 
 
På vegne af Kunst i Odsherred´s Festivalgruppe. 
Venlig hilsen
 
Gitte Quist Jacobsen, koordinator af Kunst og Kultur Festival i Egebjerg.
mobil 2712 82 48, email: gitte.quist-jacobsen@gmail.com.
 
Fra 10.august til 3.september er Lea Vikkelsø Sørensen fra Festivalgruppen stedfortræder, mobil 28 89 11 00, e-mail: leavikk@gmail.com.
 
Kunst i Odsherred´s emailadresse: kunstiodsherred@gmail.com 
 
 
 
- Bredde og mangfoldighed -

Kunst i Odsherred - folder 2018

 

 
Få nyheder
Mød KIO på Facebook
Følg løbende med i hvad der rør sig i kunsten i Odsherred.
Nyhedsmail
Vind gavekort og få Odsherreds kunstnyheder i mailboksen.
Kunst i Odsherred  | kunstiodsherred@gmail.com