Google+
 
  
  QR-kode
 
 
 
 
 

Kunst og Kultur Festival i efterårsferien uge 42

Onsdag, torsdag, fredag og lørdag kl. 10-17.  Søndag kl. 10-14 
 
Egebjerg Kultur og Forsamlingshus
   Ved Kirken 4, Egebjerg 4500 Nykøbing Sjælland
 
Kom forbi og nyd de mange kunstværker i efterårsferien.
Udstillingen bliver krydret med diverse andre kunstneriske indslag som musik, sang, lyrikoplæsning, historiefortælling og dans.  
 
Gratis adgang 
   Café med salg af mad og drikke    
 
 
 
 
 

Kunst og Kultur Festival

Kunst og Kultur Festival har sin egen underside her, da der er ret mange informationer knyttet til dette arrangement.

Kunst i Odsherred afholder Kunst og Kultur Festival i uge 42 i Egebjerg Kultur- og Forsamlingshus.
 
Vi afholder stor fællesudstilling for medlemmer - og gæsteudstillere, hvis der bliver plads. Vi arbejder p.t. med, at udstillingen bliver krydret med diverse andre kunstneriske indslag som musik, sang, lyrikoplæsning, historiefortælling og dans. 
Festivalen vil blive annonceret og dækket på Kunst i Odsherreds Facebookside og nyhedsbreve, i lokalpressen og andre udvalgte medier. 
 
Hvis du vil deltage i udstillingen med din kunst, så tilmeld dig hurtigst muligt, da det foregår efter "først til mølle"-princippet. Prisen er 400 kr. for medlemmer og 600 kr. for eventuelle gæsteudstillere for at udstille i åbningsperioden: 17., 18., 19., 20.oktober kl. 10-17 og søndag d. 21.oktober kl. 10-14. 
Gæsteudstillere/ikke medlemmer af Kunst i Odsherred inviteres til at deltage i udstillingen, hvis der bliver ledig plads. Et galleri, som er medlem af Kunst i Odsherred, kan invitere én gæsteudstiller med på en delt stand, mod at gæsteudstilleren indbetaler 300 kr. for deltagelse. Udstillere kan på deres stand frit vælge at udstille værker, som er frembragt i samarbejde med andre kunstnere.  
 
Ved salg foregår betaling med MobilePay, eller kontantbetaling, hvis kunstneren selv er tilstede. 
Udstillingspladsen afhænger af antal tilmeldinger.
Vægplads er minimum 3/maximum 6 meter, og bordplads er minimum 90 x 180/maximum 90 x 360 cm ved hhv. 20/10 deltagere. 
 
Du skal være indstillet på at tage op til to vagter under udstillingen - giv venligst besked i din tilmelding om, hvilke to dage du kan tage vagter. Sidst i september måned fordeles vagterne, og der sendes deltagerliste ud, så man evt. kan bytte vagter internt med hinanden. Der sendes desuden besked ud om, hvor meget udstillingsplads du vil få til rådighed. 
Giv gerne lyd fra dig, hvis du vil bidrage med underholdning eller en anden form for indslag under Festivalen, eller hvis du kender nogen, som gerne vil. Eller hvis du har lyst til at være med til at arrangere Festivalen og stifte bekendskab med andre kunstinteresserede i Odsherred. 
 
Som en bonus vil udstillere i Kunst og Kultur Festival i Egebjerg have mulighed for at lave aftale om udstilling med Egebjerg Kultur- og Forsamlingshus i Panorama Stuen, hvor der afholdes 4 årlige udstillinger, som er gratis for udstillerne. 
 
Deadline for tilmelding til Kunst og Kultur Festival i Egebjerg er slut.
 
 

Kunst i Odsherred - folder 2018

 

Kunst i Odsherred  | kunstiodsherred@gmail.com