Google+
 
  
  QR-kode
 
 
 
 
 

Nyheder 2013

Branding

Vi skal være mere præcise med at kommunikere hvad Kunst i Odsherred står for, og hvordan vi differentierer os fra andre kunstarrangementer. Det gør vi med formålbeskrivelsen og aforismen "- bredde og mangfoldighed -”.
 
Desuden har de to åbent-hus arrangementer fået navne: Pinsekunst og Sommerkunst.
 
Det er også tydeliggjort at alle har sommeråbent - altså at deltagerne i Kunst i Odsherred kan besøges hele sæsonen.
 
Endelig er vi blevet mere præcise i definitionen på ydelserne – de tidligere nævnte 5 strenge under ydelser:
  • Vejvisningsskilte
  • Kunstfolder
  • Pinsekunst
  • Sommerkunst
  • Kunstsiden
     

Tidspunkter for arrangementerne

Både pinse- og augustarrangementerne fastholdes på deres nuværende tidspunkter og kaldes fremover Pinsekunst og Sommerkunst.
 
Det har været til høring hos 2012-deltagerne om vil skulle flytte arrangementet i Pinsen til nogle helligdage lidt tidligere på sæsonen. Et massivt flertal foretrak Pinsen. Dels fordi det er den bedste placering og dels fordi vi ikke skal flytte rundt på datoerne, da det vil skabe forviring.
 
Samme argument med ikke at flytte rundt på datoerne gælder også for august-arrangementet. Det tager år at opbygge en tradition, og derfor holder vi fast i 1. weekend i august. Tidspunktet i 2012 faldt sammen med et andet arrangement i Vig, men uanset hvornår vi placerer sommerarrangementet, vil det altid kunne falde samtidig med andre arrangementer et sted i Odsherred.
 

Frivillig deltagelse

Det er ikke mere enten / eller mht. deltagelse i arrangementerne. Du kan nu selv vælge hvilke af de 5 ydelser i markedsføringen, som du ønsker at deltage i.
 
Fx kan man fravælge deltagelse i Pinsekunst, hvilket betyder, at kunstneren ikke får et ikon med Pinsekunst hverken i sin annonce i kunstfolderen eller på Kunstsiden. Dermed bør du ikke få problemer med eventuelle andre kunstarrangører, som frabeder at man markedsfører sig ad flere kanaler i Pinsen.
 
Kontingentet er dog den samme uanset hvor mange ydelser du vælger.
 

Kunstfoldere og brochureholder

Der bliver trykt mange flere kunstfoldere end vi startede med i 2012, hvor det viste sig at 4.000 var for lidt.
 
For at opnå maksimal synlighed, har vi tilmeldt Kunstfolderen til "Turistbureauets brochuredistribution" hvilket betyder, at Kunstfolderen fordeles til 60 stativer rundt omkring i lokalområdet. Der er 9 opfyldninger i perioden maj - august. Alene hertil forventes fordelt 5-6.000 foldere.
 
Hver kunstner / galleri får en brochureholder i pap, og mange af de steder hvor vi fordeler folderne, får de også en brochureholder.
 

Vejvisningsskilte

Da de fleste har mulighed for selv at printe og laminere vejvisningsskilte, har vi på hjemmesiden lagt print af disse ind som en mulighed. Det fjerner nogle omkostninger og noget arbejde fra initiativgruppen og gør det fleksibelt for de fleste.
 
Skilte kan dog stadig bestilles mod et gebyr på kr. 10 pr. skilt uanset størrelse.
 

Kunstsiden

Her på sitet er der kommet et menupunkt Kunstsiden, hvor hver enkelt kunstner / galleri kan markedsføre sig. Det koster ikke ekstra, og tilmeldingen sker gennem tilmeldingsformularen.
 
Her er der plads til en noget mere præcis og detaljeret præsentation og flere billeder, end der er plads til i Kunstfolderen, og det vil være et godt supplement for de besøgende på hjemmesiden. Der linkes til din hjemmeside.
 

Nyhedsbreve til kunstinteresserede

Vi vil gerne fremover udsende nyhedsbreve til kunstinteresserede om bl.a. vores arrangementer. Det er en god og billig måde at holde kontakt med kunstinteresserere på.
 
Du kan hjælpe os med at opbygge en god distributionsliste. Hvis du i forvejen har en tilmeldingsblanket liggende til dine egne nyhedsbreve, kan du fx på denne tilføje en afkrydsningskolonne hvor dine gæster kan krydse af, hvis de også ønsker nyhedsbreve fra Kunst i Odsherred.
 
Disse navne og mailadresser skal du så aflevere til os via menuen Tilmeld gæster til nyhedsbrev her til venstre.
 
Det er frivilligt om du ønsker at medvirke her.

 

Kunst i Odsherred  | kunstiodsherred@gmail.com