Google+
 
  
  QR-kode
 
 
 
 
 

Nyheder 2014

Kontingentnedsættelse

Vi har sat kontingentet ned med 100 kr. så det i 2014 kun koster 1.400 kr. at deltage.
 
Bemærk også, at et eventuelt overskud (rundet ned til nærmeste hele 100 kr. pr. deltager) tilbagebetales til deltagerne.
 

Sommerkunst

Fredag aften i Sommerkunst har ikke rigtig slået an, så den bliver droppet.
 
Den første weekend i august konflikter med andre arrangementer, så vi flytter Sommerkunst til en uge senere, nemlig 2. uge i august, som er den sidste uge i skolernes sommerferie.
 

Video på kunstsiden

På din side i Kunstsiden bliver det muligt også at lægge en video på.
 
Det kan være en video hvor du fx præsenterer dig selv eller din kunst, eller du viser noget af tilblivelsen af et kunstværk, viser rundt i dit ateliler etc.
 
Videoen skal ligge på YouTube og i tilmeldingsformularen skriver du blot linket til den.
 

Temamøder

Mange af jer kender informationsmøderne. Det er dem vi har holdt i januar i sejlklubben i Rørvig forud for tilmeldingsfristen.
 
Da de fleste efterhånden kender Kunst i Odsherred, vil vi skrue ned for den generelle information og blot kort fortælle om foreningen og om forbedringerne til sæsonen.
 
Det giver så plads til at vi kan behandle andre vigtige kunstrelaterede emner. I første omgang på det kommende informationsmøde i januar 2014. Bliver det en succes holdes måske flere temamøder i sæsonen.
 
Ideen er at en kommer med et oplæg eller underviser i et emne, og derefter er der fri debat og sparring, hvor alle kan bidrage med sin viden om emnet til glæde for alle deltagerne.
 

Konkurrence

I Kunstfolderen og her på hjemmesiden kommer der en kupon, hvor den besøgende kan deltage i lodtrækning om et gavekort på 1.000 kr. til køb at kunst hos en af deltagerne i Kunst i Odsherred.
 
Vinderen indløser sin gevinst hos en af deltagerne, som derefter får de 1.000 kr. refunderet.
 

Kunstfolderen

Kunstfolderen er blevet en kæmpe succes, og bliver revet væk fra stativerne. 10.000 foldere viste sig at være for få i 2013, så vi får trykt 15.000 eksemplarer til 2014-sæsonen.
 
I 2013 fik alle deltagerne udleveret 100 eksemplarer af Kunstfolderen til uddeling blandt gæster og evt. til at lægge hos en forretningsdrivende i nærheden. For nogle var 100 stk. for få foldere og andre fik ikke uddelt dem alle.
 
For at få en mere effektiv fordeling af folderne, kan man i tilmeldingen nu angive om man ønsker 50, 100 eller 150 foldere.
 

Vejvisningsskilte

Vejvisningsskiltene bliver gratis. I tilmeldingen kan man efter eget valg bestille max 5 stk. laminerede A3-skilte. A4 skiltene printer i selv fra hjemmesiden.
 

Øget annoncering 

Afhængig af antal tilmeldinger - og dermed indtægter - afgør vi, om der skal annonceres mere. Der er jo flere interessante medier der kunne bruges.

Kunstforum

Der er lavet en speciel underside kunstnere kan bruge til at hjælpe hinanden med spørgsmål, svar, sparring og vidensdeling.

 

Kunst i Odsherred  | kunstiodsherred@gmail.com