Google+
 
  
  QR-kode
 
 
 
 
 

Nyheder 2018

I forhold til 2017 laver vi tre små og en større forbedring samt et par ændringer mht. Efterårskunst.

Først de 3 små nyheder

 1. Vi opretter en lukket Facebook-gruppe til deltagere – og tidligere deltagere – i Kunst i Odsherred, som kan bruges til hurtig kontakt deltagerne imellem.
  Det kan fx være til spørgsmål, gode fif, efterlysninger, gode tilbud, invitationer, kendskab til udstillinger og meget mere.
 2. Hver uge i sæsonen har vi de seneste år lavet et opslag på Facebook ”Ugens Kunstner” hvor deltagerne på skift er blevet præsenteret. Hvilken uge den enkelte deltager blev præsenteret i skete ved lodtrækning.
  Fremover deler vi lodtrækningsperioderne op i 3 perioder (forår, sommer, efterår), som den enkelte kunstner cirkulærer imellem. Den eksakte uge findes stadig ved lodtrækning.
  Hvis du fx blev præsenteret i foråret i 2017, bliver du i 2018 præsenteret om sommeren – og så fremdeles.
 3. Vi øger annonceringen på Facebook – og neddrosler så lidt i andre medier.
  Facebook er eminent til at målrette annoncer ift. interesser, bopæl, alder mmm.
  Derfor får man mere for annoncepengene på Facebook end i fx trykte medier.

Så den lidt større nyhed

Vi vil - som vi drøftede på evalueringsmødet i november - prøve at sælge gavekort på hjemmesiden. I 2018 som en forsøgsordning, som kan blive permanent, hvis udfaldet bliver tilfredsstillende.

Ideen kommer faktisk fra en kunde, som ville købe et gavekort, der skulle bruges til en 40-års fødselsdag.

Som kunden sagde: Fordelen for den kunstinteresserede gavemodtager er jo, at der i Kunst i Odsherred er temmelig mange kunstnere tilknyttet, og på den måde er udvalget ret stort for modtageren.

Vi laver en webshop på hjemmesiden, hvor gavekort på forskellige beløbsstørrelser kan købes.

Gavekortene kan så indløses hos en af deltagerne i Kunst i Odsherred efter modtagerens eget valg.

I udleverer kunst for beløbet på gavekortet og kontakter efterfølgende bestyrelsen pr. mail for at få beløbet refunderet.

Formålene er således:

 • At gøre det nemmere at give kunstgaver som passer i modtagerens smag.
 • At øge omsætningen for deltagerne i Kunst i Odsherred.

Dette må du selvfølgelig meget gerne annoncere for de steder, hvor du i forvejen markedsfører dig, fx i dine nyhedsbreve eller på din facebookside.

Ændringer til Efterårskunst

Mht. Efterårskunst laver vi 2 ændringer i forhold til 2017:

 • Nye lokaler.
 • Nye åbningstider.

Det er desværre ikke muligt at låne de lokaler, vi havde i 2017. Derfor har vi fundet en anden løsning.

Vi er helt med på, at det havde været bedre med en udstilling på kun én lokalitet. De steder, der har været i spil, har dels ikke været store nok, ikke været egnede nok eller været for dyre. Prisen kan dog nogle steder nedsættes, hvis der dannes en forening efter reglerne i Folkeoplysningsloven.

Da alle kriterier for Efterårskunst skal være på plads nu hvor vi åbner for tilmeldingen til 2018-sæsonen, har tiden været for knap til, at vi har turdet satse på, at der kan etableres en forening alene til Efterårskunst.

For at finde en varig og mere robust løsning mht. lokaler, nedsætter vi en arbejdsgruppe primo 2018, som skal finde en løsning til 2019 og frem. Vi inviterer nok enkelte af jer med til arbejdsgruppen.

De 3 lokaler til 2018-sæsonens Efterårskunst, ligger heldigvis ikke så langt fra hinanden, og er alle rimelig kendte som udstillingssteder i Odsherred i forvejen. Under udstillingen vil besøgende få en flyer med bl.a. et kort, der viser de 3 udstillingssteder.


Åbningstiderne ændres til hver dag - onsdag til søndag - kl. 11-16. Erfaringerne fra 2017 viser, at der stort ingen besøgende var før kl. 11 og efter kl. 16.

 

Kunst i Odsherred  | kunstiodsherred@gmail.com